Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Jaakko Lintunen

Jaakko Lintunen

Regional Partner

+358 50 560 6346

Tampere

Linkedin Email

Minulla on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä markkinointiviestinnän, median ja terveyden aloilta. Olen toiminut toimitusjohtajana ja kaupallisena johtajana mediatoimistossa ja mediayhtiöissä. Olen kouluttautunut business coachiksi ja autan yrityksiä mm. viemään läpi muutoksia. ​

Ihmisten johtaminen on strategioiden toimeenpanossa keskeisessä roolissa. Sopivien henkilöiden löytäminen oikeisiin tehtäviin ja heidän valmentaminen onnistumaan on intohimoni ja sitä pääsen tekemään osana SAMin tiimiä. 

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.