Skip to content

Palvelumme

Suorahaku

Olemme auttaneet yrityksiä avainhenkilöiden löytämisessä yli 20 vuoden ajan. SAM-konsulttimme toimivat headhuntereina, liikkeenjohdon konsultteina ja valmentajina. Kaikilla meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus liike-elämästä ja siksi muodostamme toimeksiantoon aina tiimin, jossa on varmasti syvällinen tuntemus toimialasta sekä haettavasta positiosta.

 

Ihmiset voivat omalla työpanoksellaan vaikuttaa merkittävästi yrityksen menestymiseen tulevaisuudessa. He ovat myös viemässä sitä muutosta läpi, mitä yrityksissä toivotaan tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Osaamisen lisäksi varmistamme molemmin puolisen yhteensopivuuden organisaatiokulttuurin kannalta sekä tavoitteiden toteutumisen.

 

Tutustu palveluihimme:

Hallitushaku

Anna meidän auttaa sinua voittavan hallituksen kokoamisessa. Tulevaisuuden voittava hallitus kohdistaa katseen tulevaisuuteen ja sen mahdollisuuksiin. Hallitustyö ammattimaistuu ja vaatii uudenlaista lähestymistä myös rekrytointiin.  Hallituksen monimuotoisuus tuo tutkitusti kiistattomia hyötyjä yrityksen menestyksen kannalta, kuten ajatusten diversiteettiä, innovaatiota, muutosta ja kasvua.

 

SAM -konsulteillamme on yhteensä yli 200 vuotta hallituskokemusta ja yli 100 vuotta toimitusjohtajakokemusta. Haluamme tarjota tämän kokemuksemme teidän hallituksen menestymiseksi.

Tutustu palveluihimme:

Interim-vuokrajohtajapalvelu

Yrityksenne voi kohdata tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti pätevää johtajaa, mutta vakituinen rekrytointi ei ole mahdollinen tai tarkoituksenmukainen ratkaisu. Interim-vuokrajohtajapalvelumme tarjoaa vastauksen tähän tarpeeseen nopeasti ja joustavasti teidän tarpeen mukaan.

 

Tarjoamme kokeneita ja ammattitaitoisia johtajia lyhytaikaisiin toimeksiantoihin, jotta liiketoimintanne sujuvuus ja menestys eivät vaarantuisi kriittisissä tilanteissa. Vuokrajohtajapoolimme, laajat verkostomme ja kokeneet suorahakukonsulttimme mahdollistavat oikean interim-vuokrajohtajan löytymisen nopeasti yrityksenne tarpeeseen.

Tutustu palveluihimme:

Muutosvalmennus ja outplacement

Tuemme johtajia muutostilanteissa “Johdon Uusi Polku”- Executive Outplacement -konseptillamme. Valmennuksemme alkavat alkukartoituksilla. Syvähaastattelussa selvitämme johtajan kanssa, hänen henkilökohtaisen kokonaistilanteensa ja tulevaisuuden tavoitteet, tavoitteenamme ymmärtää päätöksentekoa ohjaava arvopohja ja henkilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen.

 

Tukenasi on koko prosessin ajan dedikoitunut SAM:in valmentaja. Yhdessä löydämme parhaan uuden suunnan.

Tutustu palveluihimme:

Muodostamme sinulle parhaan tiimin

Konsulttimme ovat liike-elämän kokeneita johtajia eri toimialoilta. Varmistamme onnistumisen tiimillä, joka tuntee asiakkaan toimialan ja haettavan roolin.
Huolehdimme oikean hakuprofiilin varmistamisesta aina ehdokkaiden loppuhaastatteluiden tukemiseen. Löydämme sinulle 4-6 viikon sisällä soveltuvimman ehdokkaan, joka ei pelkästään osaa, vaan on myös motivoitunut aloittamaan tehtävässään ja sopii organisaatiokulttuuriinne.

Miten koota voittava hallitus

Tulevaisuuden voittava hallitus kohdistaa katseen tulevaisuuteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Hallituksen monimuotoisuus tuo tutkitusti kiistattomia hyötyjä yrityksen menestyksen kannalta, kuten ajatusten diversiteettiä, innovaatiota, muutosta ja kasvua. Ihmiset ja kulttuuri ovat yritystemme koko toiminnan kantava voima ja hallitustyössäkään ei pelkkä kokemus riitä, vaan kulttuurillinen toimivuus, tiimidynamiikka, into, asenne ja energia on olennaisia hallituksen onnistumisessa. Onnistuessaan se säteilee koko yrityksen toimintaan sekä yrityksen sidosryhmiin.

”Olemme tehneet nyt projekteja SAM:in kanssa ja haluamme jatkaa yhteistyötä ilman muuta. Projektit ovat olleet laadukkaita ja hyvin johdettuja, jonka seurauksena olemme saaneet hyvät rekrytoinnit aikaiseksi. Aikaisemmista toimeksiannoista SAM erosi nopeudellaan sekä hyvällä yhteydenpidolla. Olemme kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä. SAM on tullut hienosti haastamaan headhunting-kenttää. Olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt, miten tiiviisti ja silti laadukkaasti headhunting- ja rekrytointiprosessia voi hoitaa – olemme saaneet erittäin sopivat kandit palkattua SAM:n tarjoaman 6 viikon prosessin jälkeen. En uskonut, että tämä on mahdollista, mutta kyllä se oli!”

Teija Lehtola

Teija Lehtola

Vice President Human Resources

Digita Oy