Skip to content

Interim-vuokrajohtaja palveluna

Vuokrajohtaja palveluna

Yrityksenne voi kohdata tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti kokenutta johtajaa, mutta vakituinen rekrytointi ei ole mahdollinen tai tarkoituksenmukainen ratkaisu. Interim-vuokrajohtajapalvelumme tarjoaa vastauksen tähän tarpeeseen. Tarjoamme kokeneita ja ammattitaitoisia johtajia lyhytaikaisiin toimeksiantoihin, jotta liiketoimintanne sujuvuus ja menestys eivät vaarantuisi kriittisissä tilanteissa. Vuokrajohtajapoolimme, laajat verkostomme ja kokeneet suorahakukonsulttimme mahdollistavat oikean interim-vuokrajohtajan löytymisen nopeasti yrityksenne tarpeeseen.

Milloin vuokrajohtaja on yrityksellenne oikea ratkaisu?

Vuokrajohtajan apuun turvaudutaan tyypillisesti seuraavissa tilanteissa:

 • Organisaatiomuutokset: Yrityksenne on käymässä läpi merkittäviä muutoksia, kuten fuusioita, yrityskauppoja tai uudelleenjärjestelyjä.
 • Projektiluontoiset tarpeet: Tarvitsette asiantuntevaa johtajaa johtamaan tiettyä projektia, esimerkiksi uuden tuotteen lanseerausta tai järjestelmän käyttöönottoa.
 • Kriisitilanteet: Yrityksenne kohtaa kriisin, joka vaatii nopeaa ja päättäväistä johtamista, esimerkiksi äkillinen johtajan lähtö, markkinashokki tai muu yllättävä tilanne.
 • Johtajavaje: Vakituinen johtaja on poissa pitkäaikaisesti esimerkiksi sairausloman tai vanhempainvapaan vuoksi.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystänne menestymään. Yhdessä löydämme oikean ratkaisun väliaikaisiin johtajatarpeisiinne. Partnerimme Jouni Saarinen auttaa sinua mielellään kaikissa vuokrajohtajaan liittyvissä kysymyksissäsi!

Miksi valita interim-vuokrajohtaja?

 • Nopeus ja joustavuus: Interim-johtaja voidaan palkata lyhyellä varoitusajalla, ja hän voi aloittaa työskentelyn nopeasti. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun kohtaatte äkillisiä muutoksia, kuten organisaatiomuutoksia, projekteja, kriisejä tai tilapäisiä aukkoja johtoryhmässä.
 • Asiantuntemus ja kokemus: Vuokrajohtajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on laaja-alaista osaamista eri toimialoilta ja liiketoiminta-alueilta. He tuovat mukanaan syvällisen ymmärryksen johtamisesta, strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta toiminnasta.
 • Ulkoisen näkökulman tuoma etu: Väliaikainen johtaja tuo mukanaan ulkopuolisen näkökulman ja uusia ideoita, mikä voi auttaa yritystäsi löytämään innovatiivisia ratkaisuja ja parantamaan toimintaprosesseja.
 • Kustannustehokkuus: Interim-johtaja palkataan tarpeen mukaan, mikä tekee palvelusta kustannustehokkaan vaihtoehdon verrattuna vakituiseen rekrytointiin. Maksat vain niistä palveluista, joita todella tarvitset, ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Miten toimimme?

Interim -toimeksiannoissa, aivan kuten suorahauissammekin, kokoamme toimeksiantoa varten tiimin, jonka johtajataustaisilla suorahakukonsulteilla on kokemusta asiakkaan toimialasta ja haettavasta roolista. Näin varmistamme oikean hakuprofiilin, ymmärrämme asiakkaan tavoitteet vuokrajohtajalle ja löydämme oikean henkilön nopeasti. Toimeksiannon vaiheet ovat seuraavat:

 • Kartoitus: Ymmärrämme tarkasti yrityksenne tarpeet ja haasteet, etsimme sopivat ehdokkaat interimpoolistamme, verkostoistamme ja suorahaun keinoin.
 • Ehdotus: Esittelemme sopivimmat interim-johtajat, joilla on tarvittava kokemus ja osaaminen.
 • Aloitus: Vuokrajohtaja aloittaa työnsä nopeasti ja integroituu sujuvasti organisaatioonne.
 • Tuki ja seuranta: Tarjoamme jatkuvaa tukea ja seurantaa varmistaaksemme, että interim-johtaja saavuttaa sovitut tavoitteet.

Ota yhteyttä

Jouni Saarinen

Jouni Saarinen

Partner

+358 50 556 9041

Espoo

Linkedin Email