Skip to content
Johdon suorahaku

Outplacement - Kaikkien turvaksi

Muutosvalmennus ja outplacement

Tuemme johtajia muutostilanteissa “Johdon Uusi Polku”- Executive Outplacement -konseptillamme. Valmennuksemme alkavat alkukartoituksilla. Syvähaastattelussa selvitämme johtajan kanssa, hänen henkilökohtaisen kokonaistilanteensa ja tulevaisuuden tavoitteet, tavoitteenamme ymmärtää päätöksentekoa ohjaava arvopohja ja henkilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen.

Keskustelun, henkilöarvioinnin ja muiden henkilön vahvuuksia tukevien menetelmien avulla tunnistamme johtajan vahvuudet, motivaation ja löydämme uuden sunnan. Tämä on vahva perusta työnhakuprosessille, jota tuemme alusta loppuun mm. simuloiduilla työhaastatteluilla, omilla verkostoitumistilaisuuksillamme, LinkedIn optimoinnilla ja CV:n kirkastamisella. Tukenasi on koko prosessin ajan dedikoitunut SAM:in valmentaja. Yhdessä löydämme parhaan uuden suunnan.

Ota yhteyttä!

Mitä on outplacement?

Outplacement tarkoittaa palveluita, joilla tuetaan irtisanottuja johtajia tai työntekijöitä uudelleentyöllistymisessä. Tavoitteena on auttaa heitä löytämään uusi työpaikka tai urasuunta mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti. Outplacement-prosessi alkaa yleensä alkukartoituksella, jossa selvitetään työntekijän tilanne ja tarpeet, jotta voidaan räätälöidä yksilöllinen valmennusohjelma.

Käytännön toimenpiteisiin kuuluvat esimerkiksi uravalmennus, henkilöarvioinnit, työhaastatteluharjoitukset sekä CV:n ja LinkedIn-profiilin optimointi. Lisäksi tarjolla voi olla verkostoitumistilaisuuksia ja muita resursseja, jotka tukevat työnhakua. Outplacement-palvelut tarjoavat kokonaisvaltaista tukea, joka auttaa johtajia ja työntekijöitä löytämään uuden suunnan uralleen ja vähentää samalla irtisanomisen aiheuttamaa stressiä ja epävarmuutta.

Ota yhteyttä!