Skip to content

Meistä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people”, tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä. Me SAMilaiset teemme suorahakua ihminen ihmiselle, yhdessä ja yhteistyössä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoilta. Meillä jokaiseen toimeksiantoon osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin ehdokas vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuuri on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Työelämän laatu ei synny tyhjiössä. Se syntyy meistä jokaisesta – siitä, kuinka me kohtelemme toisiamme, kuinka me tuemme toisiamme ja kuinka me yhdessä tavoittelemme parempia tuloksia.

 

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.

Value Through People - Ihminen keskiössä

Ihmisiä ja diversiteettiä arvostava asenteemme sekä huippufiiliksemme​ näkyvät ylivoimaisena hakijakokemuksena. Olemme sitoutuneita ​parantamaan ja ylläpitämään erinomaista työnantajamielikuvan rakentamista. Meillä ihminen on aina keskiössä.

Nopea toimitus laadusta tinkimättä

Tarjoamme tehokkaan, standardoidun ja läpinäkyvän hakuprosessin, ​

jonka vaiheista asiakas on koko ajan tietoinen. Sitoutumisemme näkyy ​

tinkimättömänä laatuna 4-6 viikon toimitusajalla.