Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Janne Kolehmainen

Janne Kolehmainen

Senior Advisor

+358 50 4088854

Espoo

Linkedin Email

Omaan vahvan taustan b2b myynnistä ja sen johtamisesta sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toimintaympäristössä. Olen työskennellyt useilla toimialoilla kuten matkailu-, lentoliikenne-, liikunta-, ja turvallisuusalalla. Olen myyntijohtajana, markkinointojohtajana ja asiakkuusjohtajana rakentanut useita huippumyyntiimejä vuosien varrella. Osa nykyistä ammattilista identiteettiäni on valmennus ja konsultointi, jota olen saanut toteuttaa lähes seitsemän vuotta suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tukena. 

Strategian terävöittämisen ja jalkauttamisen sekä erityisesti avain- ja esihenkilöiden kyvykkyyksien parantamisen kautta, olen myös itse oppinut paljon yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja muotoilemisesta haluttuun suuntaan. Sydäntäni lämmittää erityisesti maailman luokan asiakaskokemus.​

Uskon ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön sekä verkostojen voimaan.  Yhdessä yrittäjinä olemme enemmän!

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.