Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Johanna Vilkuna

Johanna Vilkuna

Partner, vanhempainvapaalla

+358 44 060 1292

Espoo

Linkedin Email

Olen liikkeenjohdon konsultoinnin ja strategian toimeenpanon asiantuntija, ja työskennellyt myynnin, projektijohtamisen ja strategiatyöskentelyn parissa. Erityisosaamistani on myyntiorganisaatioiden ja –prosessien suunnittelu ja rakentaminen.

Kokemusta minulta on kertynyt konsultointi- ja IT-aloilta, joissa olen toiminut myynnin ja myynnin johtamisen tehtävissä. Konsultin tehtävissä olen toiminut erityisesti valmistavan prosessiteollisuuden ja energiateollisuuden parissa. 

Minua kiehtoo muutosten läpivienti organisaatioissa. Muutoksia saadaan aikaiseksi joko tekemällä jotain toisin tai etsimällä uusia ihmisiä muutoksia edistämään. SAMilla autankin asiakkaitani siinä, miten organisaatioon löydetään ihmisiä, jotka paitsi täyttävät nykyiset tehtävän vaatimukset, myös auttavat viemään organisaatiota seuraavalle tasolle. 

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.