Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Niclas Ahlbom

Niclas Ahlbom

Managing Partner

+358 40 066 2270

Espoo

Linkedin Email

Minulla on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, tervehdyttämisestä ja muutosjohtamisesta sekä organisaatio-rakenteiden muutoksesta useilta eri aloilta. Asiakaslupauksen kirkastaminen, toimenkuvien määritteleminen, tarjoaman muodostaminen, valikoimanhallinta ja varaston kierto ovat yllä olevan myötä olleet varsinainen tekeminen useammassa yhteydessä. Viime aikoina myös yrityskaupat sekä siihen liittyvät järjestelyt ja integrointi. ​

Ketjumainen liiketoiminta etenkin vähittäiskaupan, mutta myös palvelualan puolelta on erittäin tuttua. Olen toiminut niin pörssiyhtiöissä kuin perheyhtiössä mm. toimitusjohtajana, myyntijohtajana, operatiivisena johtajana ja ketjujohtajana, sekä hallitustyön myötä strategisen suunnittelun parissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. ​

Vuodesta 2019 olen työskennellyt yksinomaan johdon suorahaun ja rekrytointiprosessien parissa.

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.