Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Niko Tikkanen

Niko Tikkanen

Partner

+358 40 550 9416

Espoo

Linkedin Email

Ihmisläheinen liiketoiminnan johtamisen ammattilainen vankalla talousosaamisella. Olen työskennellyt erilaisissa tulosvastuullisissa liiketoiminnan johtotehtävissä, kuten toimitusjohtajana, aluejohtajana, hankintajohtajana ja monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, kuten tilintarkastajana, business controllerina ja talousjohtajana yhteensä yli 20 vuoden ajan. Kokemukseni on kertynyt sekä pörssiyhtiöistä että pk- yrityksistä niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Kokemusta minulta on kertynyt pääasiasiassa projektiluonteisesta liiketoiminnasta infrarakentamisen ja rakentamisen aloilta sekä tilintarkastuksesta. ​SAMilla haluan auttaa asiakkaitamme löytämään osaavat, motivoituneet ja yrityskulttuuriin sopivat ihmiset, ja siten asiakasorganisaatioitamme menestymään. 

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.