Skip to content

Find your own SAM

Team

We form a team based on the position and industry expertise

Päivi Lindén

Päivi Lindén

Senior Advisor

+358 40 541 8554

Tampere

Linkedin Email

Minulla on monipuolinen osaaminen ja tausta tulosvastuullisen palveluliiketoiminnan ja erilaisten tukipalveluiden johtamisesta. Olen toiminut liiketoimintajohtajana sekä johtanut mm. tuotekehitystä, hankintoja, myyntiä ja markkinointia, asiakkuuksia ja taloutta. Viimeiset vuodet olen työskennellyt kansallisen ravintolaketjun toimitusjohtajana.

Minulla on vuosikymmenten historia ja huikea verkosto ravintola-, foodservice- ja hospitality  alalta.  Tunnen myös elintarviketeollisuuden sekä keskusliiketoimijat, sillä ollut mukana perustamassa ja johtanut  hankintarengasta ja saanut kokemusta ja osaamista systeemisestä toimintamallista sekä arvo- ja hankintaketjujen kehittämisestä.

Minulla on paljon kokemusta vastuullisuus-, ympäristö- ja laatujärjestelmätyöstä sekä mittareista . Palveluyritysten strategian ja liiketoimintamallien kehittäminen sekä palvelumuotoilu ovat lähellä sydäntäni. ​Vahvuuksiani ovat ihmisten kannustava ja innostava johtaminen sekä yhdessä heidän kanssaan liiketoiminnan tavoitteellinen ja tuloksekas kasvattaminen.

Contact

Who are we

For us, our motto “Value through people” means the importance of people in creating value for our business. This is a core value in our work, as we know that the foundation of our success lies in each member of our team.

 

We are business professionals from different management positions and industries with long experience in finding the right employee for each position. From this, we formed our common “SAM” community, where at least two of the most suitable consultants participate in each application process.

The values that guide us

We stand behind equal working life – and we do not accept discrimination of any kind.

For us, all human beings are equal – of course. When we look for the most suitable candidate for each assignment, we highlight not only competence but also suitability for the organizational culture and companys future goals. We present people as personalities and experts who can influence the future success of the company.