Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Päivi Lindén

Päivi Lindén

Senior Advisor

+358 40 541 8554

Tampere

Linkedin Email

Minulla on monipuolinen osaaminen ja tausta tulosvastuullisen palveluliiketoiminnan ja erilaisten tukipalveluiden johtamisesta. Olen toiminut liiketoimintajohtajana sekä johtanut mm. tuotekehitystä, hankintoja, myyntiä ja markkinointia, asiakkuuksia ja taloutta. Viimeiset vuodet olen työskennellyt kansallisen ravintolaketjun toimitusjohtajana.

Minulla on vuosikymmenten historia ja huikea verkosto ravintola-, foodservice- ja hospitality  alalta.  Tunnen myös elintarviketeollisuuden sekä keskusliiketoimijat, sillä ollut mukana perustamassa ja johtanut  hankintarengasta ja saanut kokemusta ja osaamista systeemisestä toimintamallista sekä arvo- ja hankintaketjujen kehittämisestä.

Minulla on paljon kokemusta vastuullisuus-, ympäristö- ja laatujärjestelmätyöstä sekä mittareista . Palveluyritysten strategian ja liiketoimintamallien kehittäminen sekä palvelumuotoilu ovat lähellä sydäntäni. ​Vahvuuksiani ovat ihmisten kannustava ja innostava johtaminen sekä yhdessä heidän kanssaan liiketoiminnan tavoitteellinen ja tuloksekas kasvattaminen.

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.