Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Päivi Lindén

Päivi Lindén

Senior Advisor

+358 40 541 8554

Tampere

Linkedin Email

Minulla on monipuolinen osaaminen ja tausta tulosvastuullisen palveluliiketoiminnan ja erilaisten tukipalveluiden johtamisesta. Olen toiminut liiketoimintajohtajana sekä johtanut mm. tuotekehitystä, hankintoja, myyntiä ja markkinointia, asiakkuuksia ja taloutta. Viimeiset vuodet olen työskennellyt kansallisen ravintolaketjun toimitusjohtajana.

Minulla on vuosikymmenten historia ja huikea verkosto ravintola-, foodservice- ja hospitality  alalta.  Tunnen myös elintarviketeollisuuden sekä keskusliiketoimijat, sillä ollut mukana perustamassa ja johtanut  hankintarengasta ja saanut kokemusta ja osaamista systeemisestä toimintamallista sekä arvo- ja hankintaketjujen kehittämisestä.

Minulla on paljon kokemusta vastuullisuus-, ympäristö- ja laatujärjestelmätyöstä sekä mittareista . Palveluyritysten strategian ja liiketoimintamallien kehittäminen sekä palvelumuotoilu ovat lähellä sydäntäni. ​Vahvuuksiani ovat ihmisten kannustava ja innostava johtaminen sekä yhdessä heidän kanssaan liiketoiminnan tavoitteellinen ja tuloksekas kasvattaminen.

Ta kontakt