Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Jussi Niemelä

Jussi Niemelä

Senior Advisor

+358 40 046 2696

Espoo

Linkedin Email

Minulla on vahva tausta kasvuyrityksistä ja yli 25 vuoden kokemus johtamisesta. Olen työskennellyt vakuutusalalla, perheyrityksessä, teollisuustuotteiden viennissä, ympäristö- ja teollisuuspalveluissa, kiinteistöhuoltoliiketoiminnassa, pientalorakentamisessa ja ollut yli vuosikymmenen mukana pääomasijoittajien omistamien yritysten toimitusjohtajana.

 

Taustani on myynnissä ja markkinoinnissa, liiketoimintastrategiassa, liiketoiminnan kehittämisessä, brändien ja organisaatiokulttuurin rakentamisessa. Kasvuyritykset ovat lähellä sydäntäni ja olenkin tehnyt yli 60  yritysostoa ja työskennellyt neljän eri pääomasijoitusyhtiön kanssa onnistuneiden poistumisten kanssa.

 

Toimin myös pääomasijoittajaomisteisten yrityksen hallituksessa. 

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.