Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Marjatta Paunonen

Marjatta Paunonen

Partner

+358 50 343 7940

Espoo

Linkedin Email

Minulla on vankka osaaminen henkilöstöjohtamisesta, aina strategisesta HR:stä operatiiviseen HR:n kansainvälisessä toimintaympäristössä. Toiminta systemaattisesti kohti liiketoiminallisia tavoitteita ohjaa tekemistäni. Vuosien varrella tutuksi on tullut tehtävät laajasti aina strategian implementoinnista kehittämiseen, järjestelmämuutoksiin, palkitsemiseen ja työlainsäädännön sekä työehtosopimusten tulkitsemiseen.

Olen työskennellyt mm. tukkukaupan, horecan, maahantuonnin ja henkilöstönvälitystyön parissa. ​Työelämässä arvostan kohtaamisia, hyviä keskusteluja, haastamista ja kannustamista kuuntelun jaloa taitoa unohtamatta. 

Yhteistyö on viisauden alku ja juuri.​ – Menandros

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.