Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Olli-Pekka Antinluoma

Olli-Pekka Antinluoma

Senior Advisor

+358 40 546 5684

Espoo

Linkedin Email

Olen kokenut kansainvälisen liiketoiminnan ammattilainen, jolla on vahva tausta liiketoiminnan kehittämisestä. Työkokemukseni aikana olen saanut laajan asiantuntemuksen pitkäaikaisten suhteiden rakentamisesta tärkeimpiin globaaleihin asiakkaisiin ja liiketoiminnan kasvattamisesta kannattavasti. Vahva tausta, strategioiden luominen ja sovittujen toimintasuunnitelmien toteuttaminen. Olen hyvin motivoitunut, hyvin organisoitu ja nautin haasteista nopeatempoisissa moniajoympäristöissä.

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.