Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Olli Saravuo

Olli Saravuo

Partner

+358 400 748890

Espoo

Linkedin Email

Olen saanut pitkäaikaisen ja vankan koulutuksen, kokemuksen sekä johtamisen opit puolustusvoimista.​ Omaan toiminnan kautta olen kartuttanut vahvasti myös osaamistani urheilun liitto-, järjestö- sekä seuratoiminnasta.  

Minulla on puolustusteollisuuden-, valtiohallinnon-, kunta-, julkisen alan, järjestötoiminnan, henkilöstöhallinnon ja johtamisen vahva osaaminen ja kokemus. Kansainvälisetkin suorahaut ja kontaktit ovat tulleet tutuiksi useiden hakujen kautta ja oman työurani kautta. Visiot, strategiat ja johtaminen sekä niiden suunnittelu ja jalkautus ovat olleet osa arkipäivääni aikaisemmissa tehtävissäni. 

Näen, että näistä sekä henkilöstöhallinnon vankasta ja pitkäaikaisesta kokemuksestani hyötyvät nyt myös asiakkaamme ja ehdokkaat.​Uskon vahvasti, että kun teemme työmme yhdessä ammattitaitoisesti, avoimesti, rehellisesti ja ihmistä sekä asiakasta kunnioittaen löydämme soveltuvimmat avainhenkilöt ripeästi oikeisiin tehtäviin.​

Sharing is caring ja yhdessä olemme enemmän.

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.