Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Jukka Virkkunen

Jukka Virkkunen

+358 50 67047

Esbo

Linkedin Email

Jag har 30 års erfarenhet som företagsledare, styrelseledamot, entreprenör och rådgivare inom olika branscher, särskilt inom teknologi och digitalisering. Jag har spelat en avgörande roll i att driva organisatorisk tillväxt, genomföra internationella försäljnings- och marknadsföringsstrategier och ge råd till företag om digital transformation. Jag har också omfattande erfarenhet av börsintroduktioner och exitprojekt.

 

Jag har alltid haft ett entreprenöriellt tänkesätt, vilket ledde till att jag var med och grundade framgångsrika företag, som till exempel Digital Workforce Services Oyj. För närvarande arbetar jag som partner och rådgivare i Business Advisor Circle och innehar styrelseposter i fyra bolag.

 

Inom Executive Search kan jag tillföra strategisk insikt till B2B-försäljning, marknadsföring, internationalisering, digitalisering och strategikonsultation. Med mitt stora nätverk, kombinerat med min erfarenhet av bolagsstyrning, affärsstrategi och marknadsgenomförande, kan jag stödja företag som står inför tillväxtutmaningar, går in på nya marknader eller navigerar genom digital transformation.

Ta kontakt