Skip to content

Om oss

Vem vi är

För oss betyder vårt motto “Value through people” vikten av människor i skapandet av värde i vår verksamhet. Detta är en kärnvärdering i vårt arbete eftersom vi vet att vår framgång bygger på varje medlem i vårt team.

 

Vi är affärsproffs från olika ledarpositioner och branscher med lång erfarenhet av att veta vilken typ av medarbetare som passar i varje roll. Från detta skapade vi vår gemensamma “SAM”-gemenskap, där minst två av de mest lämpliga konsulterna deltar i varje rekryteringsprocess. Vi säkerställer inte bara att den mest kompetenta kandidaten anställs för tjänsten, utan också att ditt företags värderingar, ledarstil och kultur passar båda parter.

Vi styrs av våra värden

Kvaliteten på arbetslivet uppstår inte i ett vakuum. Den skapas av oss alla – av hur vi behandlar varandra, hur vi stöttar varandra och hur vi tillsammans strävar efter bättre resultat.

 

Vi står bakom ett jämställt arbetsliv – och vi accepterar inte diskriminering av något slag. För oss är alla människor lika mycket värda – förstås. När vi letar efter den mest lämpade kandidaten för varje uppdrag lyfter vi inte bara fram kompetens utan även lämplighet för organisationskulturen och framtida mål. Vi presenterar människor som personligheter och experter som kan påverka företagets framtida framgång på sitt eget sätt.

Value Through People - Människan i fokus

Vår attityd som värdesätter människor och mångfald, såväl som våra toppvibbar, återspeglas i en överlägsen sökandeupplevelse. Vi är fast beslutna att förbättra och upprätthålla ett utmärkt arbetsgivarvarumärke. För oss står människan alltid i centrum.

Snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten

Vi erbjuder en effektiv, standardiserad och transparent ansökningsprocess, vars steg kunden ständigt är medveten om.

Vårt engagemang visar sig kompromisslös kvalitet med en leveranstid på 4-6 veckor.