Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Olli Saravuo

Olli Saravuo

Partner

+358 400 748890

Esbo

Linkedin Email

Jag har fått långvarig och gedigen utbildning, erfarenhet och ledarskapslektioner från Försvarsmakten. Genom min egen verksamhet har jag också kraftigt ökat min kompetens inom specialidrottsförbund, organisationer och föreningar.  

Jag har gedigen kompetens och erfarenhet från försvarsindustrin, statsförvaltningen, kommunerna, den offentliga sektorn, organisationsverksamhet, personalförvaltning och ledning. Jag har också blivit bekant med internationella chefsrekryteringar och kontakter genom flera rekryteringar och genom min egen karriär. Visioner, strategier och ledning samt planering och genomförande av dem har varit en del av min vardag i mina tidigare befattningar. 

Jag ser att dessa, liksom min gedigna och mångåriga erfarenhet inom HR, nu även kommer våra kunder och kandidater till godo.Jag är övertygad om att när vi gör vårt arbete tillsammans professionellt, öppet, ärligt och med respekt för människor och kunder, kommer vi snabbt att hitta de mest lämpliga nyckelpersonerna för rätt uppgifter.

Att dela är att bry sig och tillsammans är vi mer.

Ta kontakt