Skip to content

Find your own SAM

Team

We form a team based on the position and industry expertise

Leena Hellfors

Leena Hellfors

Partner

+358 40 032 3434

Espoo

Linkedin Email

Minulla on osaaminen ja vahvat näytöt liiketoiminnan muutosprojekteista ja uuden liiketoiminnan synnyttämisestä niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Osaamiseni olen hankkinut CEO, COO, sekä myyntijohtaja rooleistani sekä hallitus- ja advisor- työstäni. Olen toiminut niin isoissa kansainvälisissä yhtiöissä kuin pienissä kasvuyrityksissäkin. Viimeisin työtehtäväni oli Helsinki Nasdaq pörssilistatun yrityksen toimitusjohtajana.​

Minulla on vahva kokemus IT- ja Telecom- toimialalta. Lisäksi minulla on kokemusta kiinteistö-, rahoitus- ja lakipalveluliiketoiminnasta. Uskon ihmisen ja teknologian symbioosiin, ja vahvuuteni onkin yhdistää moderni IT-teknologia yrityksen kulttuuriin ja liiketoimintaan saumattomasti. Näistä liiketoiminnan uudistusprojekteista minulla on vahvat näytöt niin henkilöstön tyytyväisyyden kuin liiketaloudellisten tulosten kannalta.​

2023 syksystä lähtien olen keskittynyt johdon suorahakuihin ja rekrytointeihin, ja haluan nyt auttaa omalla kokemuksellani ja osaamisellani asiakasyrityksiä onnistumaan avainrekrytoinneissa.

Contact

Who are we

For us, our motto “Value through people” means the importance of people in creating value for our business. This is a core value in our work, as we know that the foundation of our success lies in each member of our team.

 

We are business professionals from different management positions and industries with long experience in finding the right employee for each position. From this, we formed our common “SAM” community, where at least two of the most suitable consultants participate in each application process.

The values that guide us

We stand behind equal working life – and we do not accept discrimination of any kind.

For us, all human beings are equal – of course. When we look for the most suitable candidate for each assignment, we highlight not only competence but also suitability for the organizational culture and companys future goals. We present people as personalities and experts who can influence the future success of the company.