Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Mervi Södö

Mervi Södö

Partner

+358 40 136 5959

Espoo

Linkedin Email

Olen pitkän ja monipuolisen taloushallinnon kokemuksen omaava ihmisläheinen johtaja. Minulle on kertynyt kirjanpitäjän, pääkirjanpitäjän, talouspäällikön,  talousjohtajan ja CFO:n tehtävistä kokemusta yhteensä yli 20 vuoden ajalta. Olen työskennellyt kotimaisissa ja ulkomaisissa pörssiyhtiöissä, sekä emoyhtiön että tytäryhtiön rooleissa, lisäksi minulla on kokemusta kotimaisista pk-yrityksistä.

Kokemukseni kattaa toimialoista sekä tuotantotoimintaa, että palvelutoimintaa harjoittavia yhtiöitä. Erityisen tutuksi minulle ovat tulleet digitaaliset palvelut, kuljetuspalvelut, sekä kuluttaja- ja teollisuustuotteiden valmistus.​ SAM:lla haluan auttaa asiakkaitamme ja hakijoitamme löytämään sopivan yhteisen tulevaisuuden. Minulle ihmiset ovat aina tärkeintä. 

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.