Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Mikko Viemerö

Mikko Viemerö

Senior Advisor

+358 40 129 6163

Espoo

Linkedin Email

Olen sertifioitu ja palkittu tietosuojan ammattilainen, jolla on pitkä historia tietosuojakonsultointipalveluissa sekä inhouse-asiantuntijana ja tietosuojavastaavana.

 

Urani aikana olen johtanut/tehnyt lukuisia tietosuoja-auditointeja ja riskiarviointeja sekä ohjannut kehityshankkeita liittyen tietosuojan hallintaan ja sisäisen valvontaympäristön vaatimustenmukaisuuteen. 15+ vuoden aikana olen myös verkostoitunut laajasti suomalaisessa tietosuoja-asiantuntijoiden kentässä.

Ota yhteyttä

Keitä olemme

Meille mottomme “Value through people” tarkoittaa ihmisten merkitystä liiketoimintamme arvonluomisessa. Tämä on ydinarvo työssämme sillä tiedämme, että menestyksemme perusta on jokaisessa tiimimme jäsenessä.

 

Olemme liike-elämän ammattilaisia eri johtotehtävistä ja toimialoista, joilla on pitkä kokemus siitä millainen on sopiva työntekijä kuhunkin tehtävään. Muodostimme tästä meidän yhteisen “SAM” yhteisön, josta jokaiseen hakuprosessiin osallistuu vähintään kaksi sopivinta konsulttia tehtävän kannalta. Emme varmista pelkästään, että tehtävään palkataan osaavin kandidaatti vaan myös sen, että yrityksesi arvot, johtamistyyli ja kulttuurin on sopiva molemmin puolin.

Meitä ohjaavat arvot

Me seisomme yhdenvertaisen työelämän takana – emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia – tietenkin. Kun etsimme ehdokkaista sopivinta kuhunkin toimeksiantoon, me tuomme osaamisen lisäksi esiin sopivuutta organisaatiokulttuurin ja tulevaisuuden tavoitteisiin nähden. Esittelemme ihmiset persoonina ja osaajina, jotka voivat työpanoksellaan vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden menestymiseen omalla tavallaan.