Skip to content

Löydä oma SAM

Tiimi

Muodostamme tiimin position sekä toimialaosaamisen perustella

Sebastian Slotte

Sebastian Slotte

Partner

+358 40 161 6774

Espoo

Linkedin Email

Jag har flera års erfarenhet av krävande HR- och ledningsuppgifter. Innan jag började på SAM International arbetade jag som Group CHRO för Unisport-Saltex och som VD för Unisport AS. (Byggande och tillverkning av idrottsanläggningar). Dessförinnan hade jag flera internationella HR-chefsbefattningar på Danfoss och Vacon Oyj (Industrial and Building Automation). Min internationella HR-karriär började på Accenture, där jag stöttade stora globala projekt genom förändringsledning.

 

Jag har stor erfarenhet av att rekrytera högre chefer och mellanchefer samt att stödja organisationsförändringar, den mänskliga sidan av förvärv och medarbetarengagemang, särskilt i branscher med egen produktion och global närvaro.

 

Mina styrkor är affärsorienterad HR, personal- och kompetensutveckling, att öka effektiviteten genom människor. Jag har stöttat, coachat och utvecklat ledare under hela min karriär, och jag har en stark förståelse för vilka egenskaper som gör en effektiv och motiverande ledare, vilket också är viktigt i ledarskapssökningar.

Ta kontakt